Preporuke

Preporuke

Video iskustva i preporuke klijenata

Iskustva i preporuke

Što kažu moji klijenti ?

  Marko Rudeš
  Marko Rudeš

  Dizajner i ilustrator

  Roberta bi preporučio svakomu kakav god mu cilj bio, jer on razumije kako tijelo funkcionira i kako doći do zacrtanih ciljeva, strpljiv je, a i nije dosadan trener koji će ti školski objašnjavati stručne termine, već je prilagođen pojedincu i objašnjava stvari kako bi ga i običan puk razumio, a ne da moraš vaditi riječnik latinskog ili paliti nedajbože google da bi shvatio što je pjesnik htio reći.

   Mato Zadro
   Mato Zadro

   Apple Specialist

   Nakon par mjeseci praćenja drugih ljudi koji su bili pod Robertovim okom sam se odlučio i sam na to da mi napokon neki Expert pomogne... Nakon cca 2-3 mjeseca uspješno smo odradili zacrtani cilj i moram priznati da pod njegovim režimom se stvarno uspijeva i dolazi do prave forme! Samo riječi hvale imam o njemu !!

    Tvrtko K
    Tvrtko K

    Poduzetnik

    Kliknuli smo na prvom razgovoru. Svidjelo mi se kako je sve obrazložio i način na koji je prezentirao plan kako ćemo razvaliti moj nagomilani špek, a suprugu učvrstiti jer nakon poroda ima tih labavih kožica iako je mršava. Dva mjeseca nakon, sa 90kg pao sam na 78kg. Iako zvuči kao totalni kliše, zaista se nikada nisam bolje osjećao. Onaj osjećaj ponosa, osjećaj kada se vratiš u staru majicu, traperice. Kada ne nosiš široko prikrivajući špek dobiven neodgovrnim ponašanjem prema samom sebi i svojem tijelu. Još dva tjedna i na 75kg sam. Točno po planu!

     Ivan Ormuž
     Ivan Ormuž

     CEO

     Na treninzima sam imao njegovu potpunu pozornost, a sva pitanja su dobila detaljan odgovor i obrazloženje što, kako i zašto. Dapače, čak i kada nisam pitao, uvijek sam dobio detalje o onome što radimo, kako to utječe na mene i što s time planiramo postići. Ali suradnja se nije odnosila samo na druženje i komunikaciju unutar zidova teretane. Kada god me nešto zanimalo npr. oko prehrane ili načina oporavka nakon treninga, uvijek sam dobio odgovor i informaciju. I unatoč tome da smo imali sastavljen plan i program, uvijek je bilo prostora za dogovor i eventualne promjene, ovisno o mojim prohtjevima i stanju uma. Jako sam zahvalan na trudu, strpljenu i rezultatima do kojih smo došli!

      Petar Klančir
      Petar Klančir

      IFBB Pro Bodybuilder

      S Robertom sam surađivao tijekom svojeg izleta u svijet powerliftinga i treninge snage. Iako sam vrlo napredan vježbač, uspio sam naučiti dosta novih stvari, a Robert mi je svojim savjetima puno pomogao. Rezultat naše suradnje je apsolutna pobjeda na Team UP Božićnom powerlifting natjecanju i total od 820kg. Preporučio bi Expert Method svima koje zanimaju treninzi snage, od početnika do naprednih, jer se stavljate u zaista dobre ruke.

       Tea K
       Tea K

       Poduzetnik

       Robi je uvijek bio spreman i na moje loše dane i imao u rukavu trening točno prilagođen mojem stanju. Samo pogled u mene i jedna serija bila mu je dovoljna da trening prilagodi mojem trenutnom stanju, a kvaliteta treninga ostane na nivou. Pratio je svaki pokret u zahtjevnim vježbama, za svako loše ponavljanje imao je rješenje i kroz nekoliko treninga došli smo do "aha efekta". Naučio me kako sama mogu uvidjeti gdje griješim. Mislim da je to odlika pravog trenera koji nesebično prosipa svoje znanje i objašnjava uzroke i posljedice svakog pokreta. Svaki trening sa Robertom bio je kao čitanje enciklopedije na razuman način, dakle za sve što sam pitala dobila sam odgovor koji sam razumjela i naučila primjeniti.

        Goran Futač
        Goran Futač

        Software Developer

        Nakon mjeseci praćenja Robijevog Expert Method Instagram profila stekao sam dojam da je pouzdan i da zna znanje. Godinama sam sam trenirao, veliku većinu vremena bez neke strukture i plana, a kako sam odlučio da je i vrijeme za gubitak masti, zaključio sam da je pravo vrijeme potražiti stručnu pomoć i odlučio se javiti Robiju. Suradnja se brzo isplatila - mast se počela topiti, a snaga je počela rasti. Iz ciklusa u ciklus se vidi napredak. Pošto radimo online, redovito mu šaljem snimke čučnja/mrtvog/bencha na provjeru tehnike koju pomalo brusimo. Našli smo se i u teretani gdje su dva sata tehnike bila premalo, a pri čemu sam dobio hrpu korisnih savjeta. Svakako bih preporučio Robija bilo kome tko želi naučiti tehniku, povećati snagu ili želi na neki način transformirati tijelo!

         Tomislav Blažek
         Tomislav Blažek

         IT konzultant

         Nakon kombinacije nekoliko ozljeda - operacije hernije, ozljede prstiju - ispao sam iz forme, a u kombinaciji sa dosta losom prehranom u uredu nabio sam nepotrebne kilograme i rezultat je bio dosta sala i propali misici. Trebao sam se baciti pod nečiji nadzor. Roberta znam dosta dugo i na prijedlog zene sam ga zamolio za pomoc i konzultacije. Rezultati mog programa su bili odlicni, u potpunosti sam izgubio salo i to vjezbajuci samo kod kuce uz osnovnu opremu. Naucio sam puno o prehrani, upoznao se s novim vjezbama, ispravio puno gresaka koje sam prije radio pa su i vjezbe davale bolje rezultate. Preporucujem svakome, nema smisla gubiti vrijeme proucavajuci sam vjezbe i programe, ako si zadas poseban neki visi cilj koji zelis postici vjezbanjem, mislim da je bolje dobiti savjet strucne osobe i personalizirati trening.

         logo